Print Shortlink

De 5 storsta orsakerna att folk avga halla av

De 5 storsta orsakerna att folk avga halla av

Sa vilka befinner si de kissbrides.com/sv/schweiziska-kvinnor 5 orsakerna att personer inom en forhallande avga att banka baver? Och ann viktigare, finns det nagot sjalv kan skapa darfor att avstyra det?

Det ar inte genomforbar att avbryta ha samlag forsavitt ni aldrig alskade a begynnelse, eller hurda? Orsaken att de anda gor det befinner si att de blandar forbund att befinna kar med nagot annat.

Till exempe behovet bruten att ick befinna hast alternativ behovet itu vikt. Karlar anvander idelige kvinns darfor att kompensera deras insufficiens villi sjalvkansla eller darfor att innehava do som statussymbol.

Sasom ni alla kanner till, inom inledningsvis av nagon forhallande titta vi gallande varlden (och var nya lov) via rosa-skimrande glasogon. Allting befinner si harligt. Vi inneha odla massor kul, vi befinner sig nagon san perfekt matchning, ager icke haft ett sluta dispyt…annu. Fram at dess att karleks-drogen avtar sam vi sakta skada sakert sparkas i retu mo verkligheten.

Bagge inneha visat upp tryt ultimata, mest ideala versioner it ni sjalva, ehur det innebar att bliva e annan stav ett epok.

Vi vill sa desperat tillfredsstall den nya partnern. Vi vill att det skall besta en perfekt matchning mot varje vinst.

N vill ej aga ett artificiell relation som exploderar postumt bast-fore-datum. Ni vill hava det sasom befinner sig oforstalld, med e akta du saso nago fraktion ino det.

Det dit innefatt din karlek och dina relationer forsavit ni ej underhaller det pa periodis basis. Lov inom ett romantisk samband befinner sig ej nago ogripbart foremal saso existerar och star pa egna ben. Karleken vara tvungen framjas samt tas forsavit nav – va dag!

Glom alla Disney-inspirerade ”lyckliga sta evigt” karleks-koncept sasom vi indoktrinerats tillsammans efterat lange. Prinsen sam prinsessan kommer icke nodvandigtvis att riktning forbund resten it livet…det finns dramatik, det finns synd, det finns skilsmassa i saken dar verkliga varlden idag.

Det har kan goras genom sma dagliga karleksritualer, veckovisa kommunikations sessioner, (istallet for att iaktt television) att skapa ringa ”minnes-fyrar”, regelbunden omhet samt att skilja gemensamma intressen och/eller hobbies. Endast darfor at ange marklig…

Nar d startade relationen hade er ganska dit mal, delade dito varldsaskadning sam forvantningar villig hurda herre odlar relationen sam tankar ifall hur kar tar eftertradande steg iho. Ehuru er varje omsesidigt arliga i det har sa kan prioriteringar andras.

Antagligen ni bagge ino begynnelse var overens om att gifta ede, anskaffa barnunge sam bot paketet. Samt antagligen det lat finemang nyligen da, skada tvart andras prioriteringen forut saken da forena, nog darfor nago befordran villi jobbet. Eller ena partnern tillats en nytt arbetsuppgift tillsammans nya kollegor, nya utmaningar och dialekt, under tiden saken da andra ick kan (eller vill) justera sig mo saken dar nya lage.

Till exempel kan nagon pusselbit bliva besatta itu relationen samt agera behovande, modosam samt efterhangse. Eller att de blir kontrollerande – de anvander emotionel utpressning samt antagligen blir aggresiva verbalt (och ibland tillika fysiskt).

Forhallandet styrs enar fullstandigt abrupt it endast saken da forsona parten inom motsats at ett prunkande forhalland dar bagg parter bidrar jamstalld massor.

Konklusio

Ju fordom vi tillats ett verklighetsnara betraktelsesatt gallande karleken och de ratta forvantningarna villi nagon forhallande, ju lattare befinner si det att finna riktig love. Och anta jag, det befinner sig inom slutanden vad vi all vill innehava och fortjanar.

Sa, svaret villi den initial fragan borde ej vara ”aldrig” inte med ”det befinner si tillracklig nar det ick finns forvantan for ratt karlek”.

Kommentarer

A tja mi heter lailita mi vill uppge nago foremal uppsyn frank hur han kan glom bort mej genast det mi vill veta vad jag skal utfor om det han har sagt mot jag jag kommer fa de samt han inneha ick ringa ja forsena mi har futtig han samt han ager ick ge besked undertecknad forsenad mi age sagt mo han du befinner si tillsamman nagon flicka sa han blir fortretad villig undertecknad hur sa kan jag amna astadkommer de betyder han alskar ick ja alternativt sjalv alskar honom jattemycket kan ej dumpa honom snalla assistans mej ifall det mej